6. март 2013.

140 godina banjalučke pivare

 Predstavljanjem poštanske marke u čast 140 godina Banjalučke pivare označen je početak obilježavanja proslave jubileja Pivare.

Poštanska marka s motivom 140 godina Pivare za jedinog proizvođača piva u Republici Srpskoj znači povjerenje, odgovornost i motivaciju za dalji razvoj.

„Poštanska marka povodom 140 godina postojanja Banjalučke pivare za nas je nagrada za pažnju i posvećenost koju ukazujemo našim potrošačima i ovaj čin shvatamo kao poruku lokalne zajednice upućenu nama o tome koliko smo važni ovdje. Takođe, to je za nas i poruka kolika su očekivanja od Banjalučke pivare i nastavićemo da mislimo na to prilikom svakog našeg poslovnog poteza u budućnosti,“ rekao je Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare.

Program obilježavanja 140 godina Banjalučke pivare kreiran je uz svijest o bogatoj tradiciji i istoriji, uz zadovoljstvo rezultatima koje Pivara danas ostvaruje i najavu velikih planova jedine domaće Pivare u Republici Srpskoj. Zahvalnost potrošačima i lokalnoj zajednici Pivara će iskazati i kroz „Dane otvorenih vrata“ za sve posjetioce, te konkurs za najbolji video na temu „sljedećih 140 godina Banjalučke pivare“. Nakon promocije najboljih filmova, uslijediće i izložba koja će prikazati istoriju Pivare.
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар